EXAM MOOD- bile nak habis exam nih!!!

Assalamualaikum wbt

Apa khabar sume???? Lame dah xup date blog…actualy da byk da tulis cume xmasukkan dalam blog lagi. Tak sempat. hu2..

Tinggal lagi 2 paper je nih. Tak sabar nak habis..macam final yer plak. .padahal baru tahun 3.

Dalam sebuk kite mentelaah dan menghadapi peperiksaan, janganlah kita lupa dengan tanggungjawab kite sebagai orang islam. yang mane wajib dibuat..kita buat..dah tu tambah kan pulak dengan yang amalan2 sunat. seharusnya bukan semasa exam je kite buat tahajud..tp, xpelah..bagi yang xpenah n jarang2 buat. jadikan ‘exam mood’ nie sebagai pemangkin kepada permulaan yang baik.

Saya pun bukanlah orang yang sesuai untuk beri nasihat ni, sebab diri pon xberapa betul..tp tu la bak kate junjungan kita” sampaikan lah walau satu ayat’ moga sama2 kite muhasabah diri.

Leave a comment

Filed under 'diaRi seOrang KhalifaH AllAh'

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s